Koulutukset

Tapahtumat

Hali-Bernit


Menneet tapahtumat

Jäsenyys

Tapahtumat

Patikat

Pentujen kaupunkikävely 5.3.2017

Lähdetään kaupunkikävelylle klo 11 Tampereen Keskutorin Vanhan kirkon edestä ja kävellään pieni lenkki keskustassa. Ennakkoilmoittuautmista ei tarvita. Vetäjänä Tiina Ahonen

Paalispatikka 20.5.2017

Perinteinen Paalipatikka tulee taas!
Täyden matkan (reilu 50 km) kävelijät starttaavat aamun melkein valjetessa klo 03.00 Tampereen Haukiluomasta. Perille on tarkoitus saapua alkuillasta klo 20 maissa. Tuolloin on mahdollisuus nauttia illasta Paalis-kämpällä saunoen ja syöden yhdessä.

Patikalle voi osallistua myös lyhyemmälle matkalle, esimerkiksi puolimatkan 25 km voi suorittaa lähtemällä Kangasalan Nattarista liikenteeseen klo 10. Myös muusta kohtaa patikkaa voi tulla mukaan matkaan, jos näin haluaa.

Patikka lähtee liikkeelle Tampereen Haukiluomasta (eli likeltä Ylöjärven rajaa) ja päätepisteenä on Kangasalan Matalajärven rannassa oleva partiokämppä Paalis (likellä Oriveden rajaa). Karkeasti ilmaistuna patikan etapit ovat: Haukiluoma (0 km) - Pyynikin näkötorni (10 km) - Messukylä (17 km) - Vatiala (25 km) - Ruutana (35 km) - Paalis (50 km). Suluissa olevat lukemat kuvaavat matkan pituutta lähtöpaikasta kyseiseen pisteeseen.

Patikkaan osallistujien toivon ilmoittautuvan Vesalle sähköpostitse (vesa.kallio@iki.fi) 13.5.2017 mennessä (viikkoa ennen patikkaa).
Patikkaan osallistujat saavat täysihoidon päiväksi (etappipisteillä ja Paaliksella sapuskaa, lisäksi sauna sekä yöpymismahdollisuus Paaliksella). Osallistumishinta on kymmenen euroa (riippumatta matkan pituudesta).
Patikalle ovat kaikki tervetulleita rotuun katsomatta (jopa ilman koiraa voi tulla mukaan).

Retki seitsemiseen 10.6.2017

Tehdään retki Seitsemisen kansallispuistoon. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Tiina Ahoselta: tiina.ahonen@finnvera.fi

Muut tapahtumat:

Toko ja rally-tokoleiri 2017
Leirikeskus Mattisessa Virroilla 21.4.-23.4.2017. Lisätiedot leiristä facebook-tapahtumasta: Tokoleiri 2017 Tiedustelut ja ilmoittautuminen (28.2.2017 mennessä) Merja Ilkankoskelle osoitteeseen info.virrat2017@elisanet.fi. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet harrastajat!Rally-Tokon piirinmestaruusjoukkueet 2015