Koulutukset

Tapahtumat

Hali-Bernit


Menneet tapahtumat

Jäsenyys

Tapahtumat


Tutustuminen peltojälkeen 27.4.2019

Kouluttajana Erkki Kondelin. Lisäksi makkaranpaistoa ja halukkaiden kesken pieni patikka. Ilmoittautumiset: erkki.kondelin(at)3stepit.com


Paalispatikka 2019

Pirkanmaan Sennenin perinteinen Paalispatikka järjestetään jo kolmattatoista kertaa lauantaina 25.5.2019.

Täyden matkan (reilu 50 km) kävelijät starttaavat aamun melkein valjetessa klo 03.00 Tampereen Haukiluomasta. Perille on tarkoitus saapua alkuillasta klo 20 maissa. Tuolloin on mahdollisuus nauttia illasta Paalis-kämpällä saunoen ja syöden yhdessä.

Patikalle voi osallistua myös lyhyemmälle matkalle, miltä tahansa etappipisteeltä tai myös kesken etappia voi liittyä mukaan.

Patikka lähtee liikkeelle Tampereen Haukiluomasta (eli likeltä Ylöjärven rajaa) ja päätepisteenä on Kangasalan Matalajärven rannassa oleva partiokämppä Paalis (likellä Oriveden rajaa). Karkeasti ilmaistuna patikan etapit ovat: Haukiluoma (0 km) - Pyynikin näkötorni (10 km) - Annala (21 km) - Ruutana (35 km) - Paalis (50 km). Suluissa olevat lukemat kuvaavat matkan pituutta lähtöpaikasta kyseiseen pisteeseen.

Aikaisemmista vuosista poiketen on reitistöä ja etappipisteitä muutettu.

Patikkaan osallistujien toivon ilmoittautuvan Vesalle sähköpostitse (vesa.kallio@iki.fi) 18.5.2019 mennessä (viikkoa ennen patikkaa).

Patikkaan osallistujat saavat täysihoidon päiväksi (etappipisteillä ja Paaliksella sapuskaa, lisäksi sauna sekä yöpymismahdollisuus Paaliksella). Osallistumishinta on kymmenen euroa (riippumatta matkan pituudesta).

Patikalle ovat kaikki tervetulleita rotuun katsomatta (jopa ilman koiraa voi tulla mukaan).


Rally-tokokilpailut 15.6

Rally-tokokilpailut Tampereen seudulla. Tuomarina Taru Leskinen. Kaikki luokat.Rally-Tokon piirinmestaruusjoukkueet 2015