Info      Säännöt


Tervetuloa Sennenmestiksiin Lempäälään!

Toko

Sennentokomestaruuskoe Lempäälässä la 22.9.2018
Luokat ALO, AVO, VOI, EVL sekä mölli- ja eläkeläisluokka
Rajoitettu osanotto. Vain seuraavien koirarotujen edustajille: appenzellinpaimenkoira, berninpaimenkoira, entlebuchinpaimenkoira ja isosveitsinpaimenkoira.
Ylituomari Mari Väänänen (kaikki luokat).

Mukana myös alajaostojen välinen joukkuekisa sekä kasvattajakilpailu, jossa joukkueet kisaavat kenneleittäin.

Lisäksi mukana on eläkeläisluokka, johon voi osallistua joskus virallisessa luokassa kisannut koira, joka on syystä tai toisesta jo eläköitynyt. Eläkeläisluokassa suoritetaan viisi vapaavalintaista liikettä. Eläkeläisluokan pisteitä ei lasketa joukkue- eikä kasvattajakilpailun pisteisiin.

Rally-toko

Sennenrally-tokomestaruuskoe Lempäälässä la 22.9.2018
Luokat ALO, AVO, VOI, MES sekä mölliluokka
Rajoitettu osanotto. Vain seuraavien koirarotujen edustajille: appenzellinpaimenkoira, berninpaimenkoira, entlebuchinpaimenkoira ja isosveitsinpaimenkoira.
Ylituomari Pia Heikkinen (kaikki luokat).

Mukana myös alajaostojen välinen joukkuekisa sekä kasvattajakilpailu, jossa joukkueet kisaavat kenneleittäin. Rally-tokomestiksessä ei ole ns. eläkeläisluokkaa.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisaika 17.8 - 7.9.2018. Varmistus koepaikasta ensisijaisesti vesa.kallio@iki.fi tai toissijaisesti puhelimitse 050-382 1310. Joukkueet tulee ilmoittaa 14.9.2018 mennessä Vesalle.

Osallistumismaksu on 20 euroa virallisiin luokkiin. Mölliluokan osallistumismaksu on 10 euroa ja eläkeläisluokan 5 euroa.

Kokeet pidetään LeVek ry:n kentällä osoitteessa Sotavallantie 173, Lempäälä.
Järjestäjä Pirkanmaan Sennen / Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry.

Sivuston kaikki kuvat: Miia Toivonen